aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Κατά μέτωπο επίθεση

ΑΠΟΕΛ: Κατά μέτωπο επίθεση

Ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι χαρακτηρίζει ο ΑΠΟΕΛ την προχθεσινή διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου και την κάλυψη του αγώνα από τον υπεύθυνο VAR, Ροβέρτο Κώστα. Σε μακροσκελή ανακοίνωση, οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ, στήνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα τον Μίλοραντ Μάζιτς, το ίδιο και την ΚΟΠ, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον δεν θα γίνουν, όπως γράφουν, κορόιδο κανενός άσχετου διαιτητή και VARίστα.

«Οι αδυναμίες των Κυπρίων διαιτητών, η έλλειψη προσωπικότητας, η μη αντίληψη βασικών κανονισμών διαιτησίας και εφαρμογής του VAR, έχουν ήδη αλλοιώσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Όλα αυτά, τα βλέπουν όλοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας προς τον Μάζιτς και την ηγεσία της ΚΟΠ. Έχουμε ενημερώσει τον εκπρόσωπό μας, να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες και να ενημερώσει ότι δεν θα αποδεχθούμε ξανά, τον συγκεκριμένο διαιτητή που στους δύο τελευταίους αγώνες που μας διεύθυνε, στερηθήκαμε με τις δικές του αποφάσεις, 4 βαθμούς».

Σε άλλο σημείο, αφού υπογραμμίζουν πως ο κόμπος έφθασε στο χτένι, σημειώνουν ότι τρία χρόνια μετά την πρόσληψη του Μάζιτς, το μόνο που είδαν να αλλάζει είναι το ύψος των καταθέσεων του αρχιδιαιτητή, τα τραγικά λάθη σε αμέτρητα παιχνίδια και την αλαζονεία του ιδίου.

«Δεν θα μπούμε σε επιμέρους ανάλυση του αγώνα. Ούτε για τις καθυστερήσεις ούτε για τα ανύπαρκτα φάουλ και τον λανθασμένο πειθαρχικό έλεγχο, για την αδυναμία να διαφανεί αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή για το γεγονός ότι ο σκόρερ της Δόξας σκοράρει αφού προηγουμένως αγγίζει η μπάλα το χέρι του, αποκομίζοντας πλεονέκτημα».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ