aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Από τους σταθερότερους στην Ευρώπη ήταν και πάει

ΑΠΟΕΛ: Από τους σταθερότερους στην Ευρώπη ήταν και πάει

Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να διατηρεί την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 13 γκολ παθητικό. Ωστόσο, απέχει κατά πολύ από την ομάδα που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι διατηρούσε ανέπαφη την εστία της.

Οι γαλαζοκίτρινοι κατά τον πρώτο γύρο είχαν μία από τις πιο αξιόπιστες ανασταλτικές γραμμές στην Ευρώπη και είναι χαρακτηριστικό ότι σε 13 παιχνίδια είχαν δεχτεί μόνο τέσσερα τέρματα. Σε κανένα από αυτά τα ματς δεν είχαν μαζέψει πάνω από μία φορά την μπάλα από τα δίχτυά τους, ενώ είχαν συνολικά εννιά clean sheets.

Κάτι που έχει αλλάξει κατά πολύ στον β’ γύρο, κατά τον οποίον δέχτηκαν εννιά γκολ και κράτησαν το μηδέν μόνο σε τρία παιχνίδια. Το πρώτο με την Ανόρθωση πριν από τις χειμερινές μετεγγραφές της, όταν δηλαδή… ούτε με αίτηση έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, και τα άλλα δύο απέναντι σε δύο ομάδες της επικίνδυνης ζώνης, τους Ακρίτα και Ολυμπιακό.

Έτσι, η ομάδα που με την ασφάλεια στα μετόπισθεν είχε την αυτοπεποίθηση ότι της αρκούσε το… μισόν-μηδέν για να νικήσει κατά τον α’ γύρο, πλέον αρχίζει τα ματς της και ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα το ένα γκολ δεν θα της αρκεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ