ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ
Χωρίς τον Αζέρο επιθετικό Μαχίρ Εμρέλι και τον Κροάτη μέσο Φίλιπ Όζομπιτς φτάνει απόψε στην Κύπρο η αποστολή της Καραμπάχ, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας. Δύο σημαντικές απουσίες για τον Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, ο οποίος βλέπει την ομάδα του κατά τον τελευταίο μήνα να παρουσιάζει μία πτώση στην απόδοσή της. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα.
Στα τελευταία τέσσερα ματς, μόλις μία φορά κατάφερε να κερδίσει. Είχε επιβληθεί στις 28 Οκτωβρίου της Σαμπάιλ με 1-0. Στο εν λόγω διάστημα εξήλθε ισόπαλη με την Καμπάλα (1-1), τον ΑΠΟΕΛ (2-2) και προσφάτως με τη Νέφτσι (0-0). Στον ΑΠΟΕΛ δεν παρασύρονται ούτε από τις απουσίες των Αζέρων, ούτε από τις επιδόσεις τους στα τελευταία παιχνίδια. Ετοιμάζονται για «μάχη» δίχως αύριο, κάτι που φανερώνουν και οι δηλώσεις τόσο του Ντάγκαν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος είπε πως «θα πεθάνουμε στο γήπεδο», όσο και του επίσημου ΑΠΟΕΛ.
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Από την εξάρτηση στον Τάαμαρι, πρώτη αλλαγή του Ντολ!
Είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας των γαλαζοκιτρίνων στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα καθορίσει την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.
Διαβάστε επίσης: Κατεχόμενα: «Προκλητικό βήμα από τον ΑΠΟΕΛ»














