aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚατεχόμενα: «Προκλητικό βήμα από τον ΑΠΟΕΛ»

Κατεχόμενα: «Προκλητικό βήμα από τον ΑΠΟΕΛ»

Για προκλητικό βήμα κάνουν λόγο τα ΜΜΕ του ψευδοκράτους μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για 6.500 ελληνικές σημαίες στο ΓΣΠ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (7/11) με την Καραμπάχ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει να αντιδράσει για την παρουσία σημαιών της ΤΔΒΚ (σ.σ. του ψευδοκράτους) στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στο Μπακού, διανέμοντας 6.500 ελληνικές σημαίες στους οπαδούς της ομάδας», σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους οι τουρκοκύπριοι.

«Η διοίκηση της Καραμπάχ σε δηλώσεις της ανέφερε ότι δεν θα βρίσκονται Αζέροι οπαδοί στο γήπεδο της Λευκωσίας», συνεχίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας kibrishaberci.com, το οποίο ρίχνει το μπαλάκι στην ΟΥΕΦΑ τονίζοντας μάλιστα πως αναμένεται η αντίδραση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Από την εξάρτηση στον Τάαμαρι, πρώτη αλλαγή του Ντολ!

Το ρεπορτάζ καταλήγει πως η ΟΥΕΦΑ διεξάγει έρευνα σχετικά με τους στρατιωτικούς πανηγυρισμούς Τούρκων ποδοσφαιριστών. Πάντως, από πλευράς ΑΠΟΕΛ δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Νεκτάριου Πετεβίνου τονίστηκε πως η παρουσία ελληνικών σημαιών στον αγώνα δεν αποτελεί «απάντηση» στις προκλήσεις των Αζέρων, αλλά μέρος της ιστορίας και των ιδεολογιών του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Να ξυπνήσουν όλοι. Δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε προφάσεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ