aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Καλώς τον Μαρκίνιος

ΑΠΟΕΛ: Καλώς τον Μαρκίνιος

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σκόραρε ξανά μετά τις 26 Ιανουαρίου!

Η χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Πάφος FC ήταν η τέταρτη φετινή σε ισάριθμα παιχνίδια. Ξεκάθαρα της πήρε τον αέρα και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν δέχθηκε γκολ η ομάδα του Σα Πίντο από την παφιακή ομάδα. Πέτυχε τρεις νίκες με 1-0 και χθες με 2-0. Σ’ όλα τα παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ κυνήγησε την ουσία.

Οι γααζοκίτρινοι έβγαλαν αντίδραση μετά τη «σφαλιάρα» από την Ανόρθωση και επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Αρχάγγελο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο άφησε στην άκρη τα «πειράματα», επανέφερε στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι «κουβάλησαν» την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν όπως οι Κβιλιτάια, Τσεπάκ και Σαρφό και ο… Θεός του ποδοσφαίρου τον αντάμειψε. Χωρίς να ενθουσιάσει ο ΑΠΟΕΛ πέρασε με «διπλό» από την Πάφο και μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία του μετά από πέντε αγώνες.

Στα θετικά νέα για τον ΑΠΟΕΛ και η επιστροφή του Μαρκίνιος στα γκολ. Ο Βραζιλιάνος, πρώτος σκόρερ των γαλαζοκιτρίνων στο πρωτάθλημα με εννέα γκολ, «συνδέθηκε» με τα αντίπαλα δίχτυα μετά τις 26 Ιανουαρίου, και την εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 4-0. Από τότε ο ΑΠΟΕΛ έδωσε 13 παιχνίδια, ο βραχύσωμος εξτρέμ έπαιξε στα 12 από αυτά, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. «Καλώς τον Μαρκίνιος, την κατάλληλη στιγμή», θα λένε οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και δεν θα έχουν άδικο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ