aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ιορδανός «Μέσι» όνομα και πράμα, συγκρατημένη αισιοδοξία

ΑΠΟΕΛ: Ιορδανός «Μέσι» όνομα και πράμα, συγκρατημένη αισιοδοξία

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν τον αποκαλούν τυχαία ο «Μέσι της Ιορδανίας». Ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι απέδειξε για άλλη μια φορά τι πάστας ποδοσφαιριστής είναι και πόσο τον έχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ. Στον επαναληπτικό αγώνα των «γαλαζοκιτρίνων» με αντίπαλο την Σουτιέσκα για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο δαιμόνιος Ιορδανός τα έκανε σχεδόν όλα.

Το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ για να αναδειχθεί και ο MVP του αγώνα, τίτλος ο οποίος πάει στον Αντρίγια Πάβλοβιτς, ο οποίος σκόραρε και τα τρια τέρματα για την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι. Τα πρώτα δυο γκολ, όμως, πιστώνονται και στον Μούσα Αλ-Τάαμαρι, καθώς το πρώτο προήλθε από την επιμονή του να κλέψει την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και να σουτάρει, πριν αυτή καταλήξει στον Σέρβο φορ, ενώ το δεύτερο ήρθε από δική του πάσα «πάρε βάλε», αφού προηγουμένως τράβηξε πάνω του δύο Μαυροβούνιους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σε 66’ έγραψε ιστορία ο Πάβλοβιτς, ο Χαϊλής και ο Καϊάφας

Η συνολική παρουσία του Αλ-Τάαμαρι ήταν εξαιρετική, με τον 22χρονο άσο να κάνει όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει. Έτρεχε ασταμάτητα με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια, άδειαζε αντιπάλους, διεισδούσε στην αντίπαλη περιοχή και αποτελούσε συνεχώς πηγή κινδύνου για τη Σουτιέσκα. Τέτοιες εμφανίσεις, ειδικά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου οι σκάουτερ διαφόρων ομάδων έχουν μάτια παντού, είναι που κάνουν άπαντες στον ΑΠΟΕΛ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή θα πάρουν «τρελό» χρήμα για να τον παραχωρήσουν.

Στον Αρχάγγελο περιμένουν τα νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (1/8), όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος στους αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ