aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η ανάγκη για «σπίτι-φρούριο» και αυτό που έχει… ξεχάσει

ΑΠΟΕΛ: Η ανάγκη για «σπίτι-φρούριο» και αυτό που έχει… ξεχάσει

Τι δεν έκανε ο ΑΠΟΕΛ στον α’ γύρο των πλέι οφ; Δεν νίκησε και ως εκ τούτου δεν αξιοποίησε την έδρα του. Το πρώτο του ματς για τον β’ γύρο δεν θα μπορούσε να είναι αλλού, καθώς με την Ομόνοια «μοιράζονται» εδώ και χρόνια το ΓΣΠ.

Επομένως την άλλη Δευτέρα (1η Μαΐου) θα έχει την ευκαιρία, ως τυπικά γηπεδούχος, να αξιοποιήσει για πρώτη φορά το «σπίτι» του και να πάρει το πρώτο τρίποντο στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Από την αξιοποίηση ή όχι άλλωστε του γηπέδου της πρωτεύουσας μπορεί να κριθούν πολλά. Ας μην ξεχνάει κανείς ότι θα υποδεχτεί τους δύο βασικούς ανταγωνιστές του στη μάχη του τίτλου. Την ΑΕΚ στην 34η αγωνιστική και τον Άρη στην τελευταία (36η).

Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν για τον ΑΠΟΕΛ να θυμηθεί πως είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες μαζί με τον Άρη, αφού μετρούν από δέκα. Θα επισκεφτεί δύο δύσκολες έδρες, της Πάφος FC και του Απόλλωνα, και αν καταφέρει να πάρει τρίποντα θα είναι πολύ βοηθητικά στην προσπάθειά του για επιστροφή στην κορυφή της πυραμίδας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα
32η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια
33η αγωνιστική: Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ
34η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ
35η αγωνιστική: Απόλλων – ΑΠΟΕΛ
36η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ – Άρης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ