aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η αλήθεια με τον Πραξιτέλη Βούρο

ΑΠΟΕΛ: Η αλήθεια με τον Πραξιτέλη Βούρο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν το βάζει κάτω ο Πραξιτέλης Βούρος! Παρά τα εμπόδια που προκύπτουν ώστε να εξασφαλίσει συμβόλαιο με ομάδα της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, παρουσιάζεται αισιόδοξος. Όπως πηγάζει από τον στενό κύκλο του αμυντικού, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του ενδιαφερόμενου συλλόγου.

Πρόκειται για τον ΟΦΗ, όπως είχαμε αποκαλύψει προ μηνών (διαβάστε ΕΔΩ). Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Σαμαράς, διαμήνυσε πως ενδιαφέρει ο Βούρος και καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Στον ΑΠΟΕΛ, επαναλαμβάνουν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν εάν δεν αποζημιωθούν οικονομικά. Ο ΟΦΗ προτίθεται να καλύψει το συμβόλαιο του Ελλαδίτη αμυντικού και αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα με τον ΑΠΟΕΛ ώστε να τελειώσει το θέμα. Τα τελευταία 24ωρα προκύπτει κινητικότητα, πάντως.

Η αλήθεια είναι πως ο Βούρος, ουδέποτε προκάλεσε προβλήματα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», κάτι που προσμετρά η διοίκηση. Έδωσε αρκετές λύσεις στη σκακιέρα του προπονητή κατά τα προηγμένα χρόνια, θεωρείται δεδομένη η θέληση για παραμονή του, αλλά οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να κρατήσουν κανέναν στο προπονητικό κέντρο με το ζόρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ