ΑΠΟΕΛ: Αποχωρεί ο Βούρος και «μετακομίζει» στον ΟΦΗ (αποκαλυπτικό)

Απαντούν οι Βάτερμαν, Μπέλετς, Γέφτοβιτς και τέλος οι διακανονισμοί...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πραξιτέλης Βούρος θα κάνει πράξη, όπως όλα δείχνουν, την επιθυμία του. Ο Ελλαδίτης αμυντικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια, επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον για τον 25χρονο παίκτη εξέφρασε ο ΟΦΗ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν με τη μαυρόασπρη φανέλα.

Το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει σε δύο χρόνια, οπότε η συζήτηση που γίνεται είναι να δοθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, βλέπετε, δεν θέλει να χάσει τον παίκτη χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό όφελος. Δημοσιεύματα φέρουν και τον Παναθηναϊκό να έχει στα υπόψη τον 25χρονο αμυντικό, αλλά στο παρόν στάδιο δεν έγινε κρούση στην πλευρά του παίκτη.

Το θέμα που προέκυψε με τον Βούρο δεν είναι οικονομικό, όπως προαναφέραμε. Έχει συμφωνήσει για τα δεδουλευμένα της λήξασας σεζόν ενώ στον ΑΠΟΕΛ, δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Ποτέ, εξάλλου, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Φτάνει, όπως λένε, όλα να γίνουν με τις διαδικασίες που θέλει η διοίκηση.

Την ίδια ώρα, τα επιθυμητά αποτελέσματα φέρνει η ειδική επιτροπή που συστάθηκε και έχει την ευθύνη των συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές για το θέμα των διακανονισμών των συμβολαίων τους. Βλέπετε, οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει και υπογράψει.

Ποιοι απέμειναν; Οι Μπόι Βάτερμαν, Βιντ Μπέλετς και Μίλαν Γέφτοβιτς, οι οποίοι θα απαντήσουν σύντομα στον οικονομικό διακανονισμό που τους προτάθηκε σχετικά με τις αποδοχές για τη λήξασα σεζόν. Κανένας εκ των τριών παικτών δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Για να ακριβολογούμε, όλοι που έπαιξαν με τη μορφή δανεισμού αποτελούν ήδη παρελθόν. Το ίδιο και ο Αντρέ Βιντιγκάλ. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στο εξωτερικό και σύντομα θα υπογράψει διακανονισμό συμβολαίου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ