aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Γένσεν: Τα είχαν συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο…

ΑΠΟΕΛ/Γένσεν: Τα είχαν συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Μάικ Γένσεν, αποτελώντας αυτομάτως τον πρώτο ποδοσφαιριστή που κουνάει μαντήλι από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Όπως πληροφορούμαστε, μεταξύ του Δανού μέσου και της διοίκησης υπήρξε από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσυμφωνία για την αποχώρησή του κατά τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο. Αιτία; Ο 32χρονος παίκτης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, ζήτησε να επιστρέψει στη Νορβηγία.

Ωστόσο, υπήρχε ένα ερωτηματικό κατά πόσον θα ενεργοποιηθεί. Από τη στιγμή που ο Γένσεν δεν διαφοροποίησε τη στάση του, τότε αποφασίστηκε οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν φιλικά. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει και τον μισθό του τρέχοντα μήνα που ανέρχεται περίπου στις 35.000 ευρώ και θα αποχωρήσει.

Το γεγονός πως στον ΑΠΟΕΛ γνώριζαν εδώ και καιρό τις ξεκάθαρες προθέσεις του Γένσεν, έρχεται να επιβεβαιώσουν οι ενέργειες που καταβάλλει κατά τις τελευταίες εβδομάδες ο Μικ Μακάρθι ώστε να πείσει τον Τζακ Μπερν να αποδεχθεί την πρόταση των γαλαζοκιτρίνων, παίρνοντας το αεροπλάνο για την Κύπρο. Ο 24χρονος Ιρλανδός που αγωνίζεται στη θέση του Γένσεν, κρίθηκε από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ πως πληροί κριτήρια ώστε να δώσει την απαιτούμενη πνοή στο χώρο του κέντρου.

Ο Μακάρθι είναι σίγουρος για την επιλογή του Μπερν καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στην εθνική Ιρλανδίας. Το κυπριακό φίλαθλο κοινό, τον είχε δεν αγωνιζόμενο στα παιχνίδια της Σάμροκ Ρόβερς κόντρα στον Απόλλωνα τον Ιούλιο του 2019 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο 24χρονος μέσος διακρίθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ