aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έξι αγώνες που καθορίζουν τους στόχους του

ΑΠΟΕΛ: Έξι αγώνες που καθορίζουν τους στόχους του

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας και με το πέρας της 5ης αγωνιστικής βρίσκεσαι στην προτελευταία θέση, απέχει 9 βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα, διαθέτει τη χειρότερη επιθετική γραμμή (3) και, παραλλήλως, τη δεύτερη πιο κακή άμυνα (9). «Όλα τα ματς θεωρούνται σημαντικά για τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου», επαναλαμβάνουν στην ομάδα, γνωρίζοντας ωστόσο ότι εάν δεν αντιδράσει άμεσα το σύνολο και πρωτίστως πειστικά, τότε, είναι πολύ πιθανό να αναθεωρηθούν μέχρι κι οι αρχικοί στόχοι.

Από εδώ και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, με τους αγώνες που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της α΄ γύρου του πρωταθλήματος να χαρακτηρίζονται κομβικοί έως κρίσιμοι. Σε περίπτωση που αντεπιτεθεί, τότε, θα καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος, παραμένοντας σε τροχιά επίτευξης των στόχων του. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα αρχίσει να βλέπει προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω, με ό,τι αυτό κι αν συνεπάγεται.

Ο αγώνας του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον ουραγό Εθνικό, λοιπόν, προσφέρεται για να γυρίσει τον τροχό, να κερδίσει ηρεμία και κυρίως αυτοπεποίθηση, πηγαίνοντας στη ζόρικη εκτός έδρας αποστολή του Τσιρείου κόντρα στον Άρη (24/10) υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο Στάδιο την πάντοτε υπολογίσιμη Δόξα (30/10), λέγοντας ακολούθως «καλημέρα» στον Νοέμβριο, ένα μήνα που τον περιμένουν τρία διαδοχικά ντέρμπι.

Αρχικά θα τα πει με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ (6/11), μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο «Αρένα» (22/11) και στο φινάλε του α΄ γύρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την Ομόνοια (29/11).

244656015 578593310253997 789899220442269701 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ