aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έβαλε τζίφρα ο Καρώ, «γαλαζοκιτρίνος» για τρία χρόνια

ΑΠΟΕΛ: Έβαλε τζίφρα ο Καρώ, «γαλαζοκιτρίνος» για τρία χρόνια

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ πρέπει να θεωρείται ο Ανδρέας Καρώ. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετά από δύο χρόνια στη ξενιτιά, όπου κατέγραψε θητείες σε Σαλερνιτάνα και Μαρίτιμο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της ομάδας που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε παιδική ηλικία.

Ο διεθνής αμυντικός το απόγευμα της Τρίτης (8/6) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, υπό τις οδηγίες του οποίου κατέγραψε την πιο γεμάτη σεζόν του στην Κύπρο, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

Το 2019 η Λάτσιο τον αγόρασε έναντι 165.000 ευρώ και τον παραχώρησε ως δανεικό στην Σαλερνιτάνα, με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε 29 συμμετοχές (25 ως βασικός). Ακολούθως μετακόμισε στη Μαρίτιμο, όπου μέτρησε εννέα εμφανίσεις.

Στον ΑΠΟΕΛ πάει ως ελεύθερος, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα και οι γαλαζοκίτρινοι αποτελούν την τέταρτη κυπριακή ομάδα που θα αγωνιστεί μετά τον Απόλλωνα, τη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο. Έπαιξε, επίσης, στις ακαδημίες της Ανόρθωσης πριν μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου έφτασε μέχρι την ομάδα Κ21 της οποίας διετέλεσε και αρχηγός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ