aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Εντονγκαλά πάνω στην ώρα!

ΑΠΟΕΛ: Εντονγκαλά πάνω στην ώρα!

Εννοείται πως στον ΑΠΟΕΛ, περίμεναν περισσότερα από τον Ντιεμερσί Εντονγκαλά και στην τρέχουσα σεζόν, τελευταία παρεμπιπτόντως στην ομάδα, με βάση το συμβόλαιό του. Άρχισε πολύ καλά και στη συνέχεια ένεκα κυρίως των προβλημάτων τραυματισμού, αρκέστηκε σε χαμηλές πτήσεις.

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ ωστόσο, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ανέβασε τον διακόπτη στο «on». Αύξησε ταχύτητα, πάτησε τέρμα το γκάζι και δίνει πολύτιμες λύσεις στη σκακιέρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Στο προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξάλλου, αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον χορηγό της ομάδας (Stoiximan).

Με παροπλισμένους τους Τάσο Δώνη, Δημήτρη Θεοδώρου, Μοχάμεντ Μπεν και Λούκας Βιγιαφάνες, με πρόβλημα στον ώμο τον Γιώργο Εφραίμ και τον Μαρκίνιος να επιστρέφει μετά από αποχή, ο ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια ανάγκη τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή. Μπήκε δυναμικά στην εξίσωση του συνόλου και με την ευελιξία του, αποτελεί ξανά σημείο αναφοράς στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης.

«Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη με την ΑΕΚ και όλη η προσπάθεια που έκανε η ομάδα μέσα στο γήπεδο για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Τώρα, ακολουθεί το πιο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα», σχολίασε ο Εντονγκαλά, περνώντας το μήνυμα της αποφασιστικότητας όλων στην ομάδα της Λευκωσίας για τη νίκη στο κυριακάτικο ματς ώστε η υπόθεση τίτλος να κριθεί την τελευταία αγωνιστική και δη στη μονομαχία του ΓΣΠ με αντίπαλο τον Αρη. «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι ήρεμη και θα προετοιμαστεί όπως πάντα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, θα δώσουμε το μέγιστο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς», ανέφερε ο Εντονγκαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ