aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έδωσε τα χέρια με τον Γεωργίου ο Πετρίδης

ΑΠΟΕΛ: Έδωσε τα χέρια με τον Γεωργίου ο Πετρίδης

Στα παιχνίδια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ο Σταύρος Γεωργίου ήταν από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης από τα μαλλιά. Στον ΑΠΟΕΛ πέραν της απόκτησης Κύπριων παικτών όπως ο Καρώ (ανακοινώθηκε) και Θεοδώρου (θα ανακοινωθεί) προχωρούν και σε υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τα βλαστάρια της ακαδημίας. Ο 16χρονος ακραίος επιθετικός μέτρησε πέντε συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με Σταύρο Γεωργίου

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας, Σταύρο Γεωργίου.

Ο Σταύρος είναι γεννημένος στις 19/10/2004 (16,5 ετών) και αποτέλεσε φέτος, μέλος της πρώτης ομάδας μετρώντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Του ευχόμαστε με συνέπεια και σκληρή δουλειά, να γίνει μόνιμο στέλεχος, της μεγαλύτερης και ενδοξότερης ομάδας της Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ