aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: €300.000 για δύο χρόνια και παιχνίδι υπομονής

ΑΠΟΕΛ: €300.000 για δύο χρόνια και παιχνίδι υπομονής

Σε στάση αναμονής και με μπόλικη υπομονή χειρίζονται στον ΑΠΟΕΛ τις περιπτώσεις των Μουρτάζ Νταουσβίλι και Δημήτρη Θεοδώρου. Ο Κύπριος επιθετικός εδώ και μήνες έχει έρθει σε συμφωνία με τους γαλαζοκίτρινους για μετακόμισή του στον «Αρχάγγελο» σε περίπτωση υποβιβασμού της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Από την στιγμή που οι βυσσινί δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο ίδιος ο παίκτης θεωρούν δεδομένο ότι θα συνεργαστούν.

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δεν προχωρεί σε ανακοίνωση απόκτησης του 23χρονου επιθετικού καθώς επιθυμεί πρώτα να είναι σίγουρη ότι δεν προκύπτει οποιαδήποτε παραβίαση των κανονισμών της ΚΟΠ και γι’ αυτό τηρείται στάση αναμονής.

Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Καρώ είναι οι τρεις προσθήκες που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής και εκφράζεται η πεποίθηση πως σύντομα θα μεγαλώσει η παροικία των Γεωργιανών στον «Αρχάγγελο» με την μετεγγραφή του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με την Ανόρθωση, όμως έχει τάσεις φυγής και εφόσον καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του τότε θα διαβεί τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο συμπατριώτες του.

Ο ΑΠΟΕΛ προσφέρει στον «Πούμπα» διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές κοντά στις 300.000 ευρώ. Τόσα είναι σχεδόν τα χρήματα που προνοεί το υφιστάμενο συμβόλαιό του στην Ανόρθωση, αφού το περασμένο καλοκαίρι του έγινε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με αύξηση απολαβών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ