aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Χαμηλό ρίσκο και ηχηρό μήνυμα

Η πρόσληψη του Νταβίδ Γκαγιέγο από τον ΑΠΟΕΛ και η κατάσταση στην τέως ομάδα του, Ανόρθωση, κινούσε εύλογες υποψίες. Ένας μεγάλος αριθμός ποιοτικών ποδοσφαιριστών αποτέλεσε παρελθόν από τη «Μεγάλη Κυρία» και ήταν λογικό για τον πρώην προπονητή της, να επιθυμεί τη συνεργασία με κάποιους από αυτούς στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι ο Σέρχιο Τεχέρα κρατά το γαλάζιο, αφαιρεί το άσπρο και προσθέτει το κίτρινο, βρίσκοντας τον δεύτερο σταθμό της καριέρας του στην Κύπρο από χθες. Κίνηση χαμηλού ρίσκου, όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για ένα μετεγγραφικό απόκτημα.

Διότι διαθέτει όλα τα στοιχεία για να αισιοδοξούν οι πρωταθλητές ότι θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους για την επιλογή τους: 1) Το δείγμα γραφής από το πέρασμά του στην ομάδα της Αμμοχώστου ήταν εξαιρετικό. 2) Γνωρίζει τον προπονητή του, τη δουλειά του και τη φιλοσοφία του. 3) Χρόνος προσαρμογής, μηδέν. 4) Από τη στιγμή που θα ενταχθεί στην προετοιμασία από την αρχή, κερδίζει χρόνο για καλή δουλειά και όσο το δυνατόν καλύτερη γνώση της νέας ομάδας του, που έτσι κι αλλιώς τη γνωρίζει ως πρώην αντίπαλος πλέον.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» στη μετεγγραφή Τεχέρα, έβαλε νερό στο κρασί του

Πέραν του ουσιαστικού μέρους, που είναι η αγωνιστική ενίσχυση, είναι και το επικοινωνιακό στη μέση. Σε εποχή που ακούγεται έντονα πως είναι πιθανή η αποχώρηση των Κβιλιτάια και Ντάλσιο, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη στέλνει ηχηρό μήνυμα για τις προθέσεις του ΑΠΟΕΛ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τεχέρα, ο νέος «αρχιτέκτονας»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ