aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Απολαμβάνουν τον… αέρα του τίτλου

ΑΠΟΕΛ: Απολαμβάνουν τον… αέρα του τίτλου

Ο Πρόδρομος Πετρίδης βγήκε μπροστά επικοινωνιακά και φώτισε κάποιες άγνωστες πτυχές για τον ΑΠΟΕΛ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το καλύτερο «φάρμακο» για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι -τις τελευταίες ημέρες- όχι μόνο δεν γκρινιάζουν για τίποτα, αλλά απολαμβάνουν τον… αέρα της πρωτιάς.

Παρά τη διαφαινόμενη απώλεια βασικών και ηγετικών στελεχών, όπως είναι ο Κβιλιτάια και ο Ντάλσιο, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού έχουν διαβεβαιώσεις από τον Πρόδρομο Πετρίδη ότι ο ΑΠΟΕΛ της νέας περιόδου να είναι ακόμη πιο ισχυρός (ήδη ανακοινώθηκε σήμερα ο Σέρχιο Τεχέρα).

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων βγήκε μπροστά επικοινωνιακά και φώτισε κάποιες άγνωστες πτυχές. Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές, προς του οποίους δίνει όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία: «Όταν έρθουν στον ΑΠΟΕΛ όλοι καταλαβαίνουν την πίεση που υπάρχει. Άλλο το να είσαι επενδυτής στον ΑΠΟΕΛ κι άλλο σε άλλη ομάδα».

Ενόψει της νέας σεζόν, μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιλογή Νταβίδ Γκαγιέγο. «Επειδή έχω εμπειρία στο να ψάχνω προπονητές. Ήθελα ένα προπονητή που να ξέρει το κυπριακό πρωτάθλημα, να γνωρίζει από πρωταθλητισμό και από Ευρώπη. Ρώτησα στην Ανόρθωση για τον Νταβίδ Γκαγιέγο και πήραμε θετικά σχόλια. Τα εννέα από τα δέκα σχόλια ήταν θετικά.

Υπάρχει το ρίσκο, όποιον προπονητή κι αν προσλάβεις, να αποτύχεις», ανέφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης στη συνέντευξή του στην Cablenet, τονίζοντας ότι η πραγματική νίκη για έναν προπονητή είναι να κερδίσει τους παίκτες του: «Αν τα καταφέρει θα είμαστε καλά. Θέσαμε κάποιους όρους στο οικονομικό και σε κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες, τους δέχθηκε και ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη συμφωνία μας».

Ο ΑΠΟΕΛ της νέας σεζόν θα επενδύσει στους Κύπριους παίκτες, σύμφωνα με τον πρόεδρό του: «Θα έρθει πίσω ο Θεοδώρου, ο Σταύρος Γεωργίου, ο Καττιρτζής. Θα είναι στην προετοιμασία και ο Κωνσταντίνος Πουρσαΐτίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ