aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Επίσημο: Στα γαλαζοκίτρινα για έναν χρόνο ο Σέρχιο Τεχέρα!

ΑΠΟΕΛ/Επίσημο: Στα γαλαζοκίτρινα για έναν χρόνο ο Σέρχιο Τεχέρα!

ΑΠΟΕΛίστας και επίσημα ο Σέρχιο Τεχέρα, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «Goal»! Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν την πρώτη μετεγγραφή τους, με τον Ισπανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας.

Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, «8άρι» και έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Ανόρθωση τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο ο Τεχέρα κατέγραψε 31 συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης χωρίς να σκοράρει και μοιράζοντας τρεις ασίστ. Μάλιστα, ήταν εκ των αρχηγών της προσφυγικής ομάδας, φορώντας το περιβραχιόνιο σε αρκετά ματς.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Sergio Tejera. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι μονοετούς διάρκειας.

Ο Tejera είναι γεννημένος στις 28/05/1990 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ανόρθωσης σε 31 αγώνες ενώ έχει πλούσια θητεία στο πρωτάθλημα της LaLiga και της LaLiga2 με πάνω από 300 αγώνες.

Καλωσορίζουμε τον Sergio Tejera στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ