aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Αδειάζει και ο δεύτερος το ντουλαπάκι στον «Αρχάγγελο»

AΠΟΕΛ: Αδειάζει και ο δεύτερος το ντουλαπάκι στον «Αρχάγγελο»

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (17/1) ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δηλώσει στην ΚΟΠ τους Μίλαν Γέφτοβιτς και Μάικ Γένσεν, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου (18/1) με τη Δόξα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ένας εκ των δύο νεοαποκτηθέντων θα πάρει τη θέση του Ζοαοζίνιο στο ρόστερ των «γαλαζοκίτρινων» και χρειάζεται άλλη μία διαγραφή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό για την εγγραφή του δεύτερου.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Σατσιάς για παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αλλαγές προπονητών και κόσμο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ακούει στο όνομα Σάββας Γκέντσογλου. Ο Ελλαδίτης δεν αγωνίζεται καθόλου το τελευταίο διάστημα, το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία από τώρα με τον Νατέλ για το Καλοκαίρι

Από τον «Αρχάγγελο» θα αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες, καθώς είναι δεδομένη η απόκτηση επιθετικού με τον Μπέζιακ να προβάλει ως φαβορί για αποχώρηση, ενώ δεν εφόσον ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώσει και τις τέσσερις προσθήκες με παίκτη του καταλόγου Α’ θα πρέπει να διαγραφεί και τέταρτος παίκτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ