aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυμφωνία από τώρα με τον Νατέλ για το Καλοκαίρι

Συμφωνία από τώρα με τον Νατέλ για το Καλοκαίρι

Προσύμφωνο με την Κορίνθιανς υπέγραψε ο Λέο Νατέλ, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα esporteinterativo.com.br ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που αγωνίστηκε πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού από την Σάο Πάολο συμφώνησε με την Κορίνθιανς για συμβόλαιο συνεργασίας που θα τεθεί σε ισχύ από το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Νατέλ με την Σάο Πάολο εκπνέει στις 30 Ιουνίου και η Κορίνθιανς επεδίωξε ν’ αποκτήσει άμεσα τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, όμως κάτι τέτοιο δεν βρήκε σύμφωνη την ομάδα του.

O Νατέλ έχει δικαίωμα να υπογράψει έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με ομάδα της αρεσκείας του και φαίνεται πως το έχει πράξει. Από πλευράς Σάο Πάολο δηλώνουν ότι ο Λέο Νατέλ θα προπονείται ξεχωριστά με την υπόλοιπη ομάδα και ότι θα επιδιώξουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του, όμως αν ο παίκτης επιθυμεί να πάει στην Κορίνθιανς το Καλοκαίρι μπορεί να το πράξει. «Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να πάει ελεύθερος σε ανταγωνιστή μας», δήλωσε εκ μέρους της Σάο Πάολο, ο Αλεξάντρε Μπερτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ