aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑπό την εφιάλτη στη λύτρωση 17 μήνες μετά ο Ουζόχο

Από την εφιάλτη στη λύτρωση 17 μήνες μετά ο Ουζόχο

Ο Φράνσις Ουζόχο δεν θέλει καν να θυμάται την 13η Οκτωβρίου 2019. Ήταν η μέρα που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο σε διεθνές φιλικό προετοιμασίας της Νιγηρίας με αντίπαλο τη Βραζιλία. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για ολόκληρη την ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο τραυματισμός, όπως ήταν λογικό, του στέρησε και τη συμμετοχή στην Εθνική Νιγηρίας. Ακολούθησαν μήνες σκληρής δουλειάς και αποθεραπείας, η μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ και η εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Σταδιακά ο διεθνής τερματοφύλακας βρίσκει τα πατήματά του και επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Γεωργίας.

Η σημερινή ημέρα είναι σημαδιακή για τον 22χρονο πορτιέρε, καθώς για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες πήρε γάντια βασικού στον αγώνα της Νιγηρίας με το Λεσότο. Θυμίζουμε ότι οι «αετοί» έχουν ήδη προκριθεί στα τελικά του Κόπα Άφρικα και ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ έχει στόχο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 να μονιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ