aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτές είναι οι επιλογές του Γιώργου Δώνη (pic)

Αυτές είναι οι επιλογές του Γιώργου Δώνη (pic)

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Τότεναμ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στις 21:45. Αναμενόμενες οι επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού, αφού ούτως η άλλως δεν είχε πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Σε σύστημα 4-2-3-1, λοιπόν, κάτω από την εστία είναι ο Βάτερμαν, στην άμυνα οι Λάγο (αριστερά) – Καρλάο – Ρουέδα – Βούρος (δεξιά), στη μεσαία γραμμή οι Μοράις και Βινίσιους, ενώ στην επίθεση οι Αλωνεύτης (αριστερά), Σάλαϊ (επιτελικός μέσος), Ζαχίντ (δεξιά) και στην κορυφή ο Ντε Καμάργκο.

Από την άλλη, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο επέλεξε τους Γιορίς στην εστία, Τριπιέρ, Σάντσες, Άλντερβαϊρελντ, Ντέιβις, στη μεσαία γραμμή οι Ντάιερ, Οριέ ως ανασταλτικοί μέσοι, στα άκρα θα αγωνιστούν οι Σον (αριστερά) και Οριέ (δεξιά), ενώ πίσω από τον Κέιν θα βρίσκεται ο Σισοκό. Υπενθυμίζουμε πως από την αγγλική ομάδα απουσιάζουν οι Ντέλε Άλι (τιμωρημένος), Βερτόνχεν (τιμωρημένος), Γουανιάμα (τραυματίας), Λαμέλα, Ρόουζ και Ντεμπέλε (τραυματίας).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ