aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο β», το επικρατέστερο σχήμα και η παράταξη (πινακάκι)

ΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο β», το επικρατέστερο σχήμα και η παράταξη (πινακάκι)

Η «Goal News» κυκλοφορεί σήμερα με αφιέρωμα στο ντέρμπι κορυφής Απόλλων-ΑΠΟΕΛ. Η ιστοσελίδα μας το παρουσιάζει αποσπασματικά ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του πήραν τα μέτρα τους και παρουσιάζονται πανέτοιμοι για να κερδίσουν τη δική τους μάχη στο αποψινό ντέρμπι κορυφής του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, αυτή στη σκακιέρα των πάγκων.

Ξέχωρα από το βασικό πλάνο που θα ακολουθηθεί, φρόντισαν -βάσει των διαθέσιμων επιλογών- να έχουν «σχέδιο β», το οποίο θα θέσουν σε εφαρμογή όταν κι εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ έχει το προβάδισμα για να υπερασπίσει σε άλλο ένα ματς την εστία και στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Ζοάο Πέδρο, Ανδρέας Καρώ, Πάολο Βινίσιους, Φακούντο Σαμπάλα. Πανέτοιμος είναι και ο Μπερτ Έσελινγκ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Λούκας Σόουζα και στην κορυφή της επίθεσης ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Άντον Μάγκλιτσα. Στις άλλες θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή θα δούμε τρεις εκ των Λέο Νατέλ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Ντανίλο Κάμπος, Τορνίκε Οκριασβίλι.

Υπενθυμίζουμε πως στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τομάς ντε Βινσέντι, Γκιόργκι Κβιλιτάια και Μουρτάζ Νταουσβίλι, ίσως για ψυχολογικούς σκοπούς. Εκτός αποστολής βρίσκεται μόνο ο Βούγιαντιν Σάβιτς.

Apoel 11ada

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ