aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤεστ προόδου με ισχυρό αντίπαλο

Τεστ προόδου με ισχυρό αντίπαλο

Τρεις εβδομάδες προετοιμασίας συμπληρώνει σήμερα η Ανόρθωση, ανήμερα του τρίτου της φιλικού αγώνα, δεύτερου επί πολωνικού εδάφους. Αντίπαλός της η Χάποελ Τελ Αβίβ, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ισραηλινού ποδοσφαίρου.

Ο Αντόνιο Πούτσε, οι βοηθοί και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν εντατικά ώστε να παρουσιάσουν στο νέο πρωτάθλημα μια ομάδα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου και του ονόματός της.

Οι πολλές αλλαγές παικτών και η ανάγκη για ομοιογένεια δεν αφήνουν περιθώρια για ασφαλή συμπεράσματα, όμως ο προπονητής της «Κυρίας» θέλει να διαπιστώσει την πρόοδο των παικτών του και τον βαθμό αφομοίωσης της τακτικής που ζήτησε να ακολουθούν. Κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως η Χάποελ Τελ Αβίβ, θα δοκιμαστεί καλύτερα η ομάδα του σε θέματα αναχαίτισης, επιστροφών, οργάνωσης και επιθετικών ενεργειών.

Το γεγονός ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί είναι ένα θέμα που αγγίζει περισσότερο την επίθεση, όμως υπάρχουν επιλογές στη διάθεση του προπονητή για να προβάρει τα πλάνα του: Γκονσάλβες, Ράγιος, Κυριάκου, Μακρής και Ρίος.

Στο κέντρο δεσπόζει το δίδυμο Βίκτορ, Οικονομίδη, ενώ ο επιτελικός ρόλος πιθανόν να δοθεί (για τρίτο σερί φιλικό) στον Κριστόβαλ. Ακραίοι μπακ λογικά θα είναι (στο αρχικό σχήμα) οι Βίκτορ και Σάντος, με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον παρτενέρ του Καλντερόν.

Ο Αγιλάρ προέρχεται από μια εβδομάδα ατομικής εκγύμνασης και ο Πούτσε λογικά θα επιλέξει είτε τον Σάβιτς (όπως και στο τελευταίο φιλικό) είτε τον Ερέρο, το τελευταίο χρονικά μετεγγραφικό απόκτημα. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ