aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗTα νεότερα για τους τραυματισμούς των Ράγιος και Βασιλακάκη

Tα νεότερα για τους τραυματισμούς των Ράγιος και Βασιλακάκη

Διατήρησε το αήττητο, όμως απώλεσε δύο βαθμούς με την τρίτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση και πλέον έχει συγκάτοικο την Ομόνοια στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Η «Κυρία» αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα σ’ ένα ματς με απίστευτο ρυθμό, τέσσερα γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στους κυανόλευκους η προσοχή είναι και στο ιατρικό δελτίο, καθώς εκεί συμπεριλαμβάνεται το όνομα του κορυφαίου της ποδοσφαιριστή φέτος, του Ρούβεν Ράγιος. Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Τιμούρ Κετσπάγια καθώς υπέστη ελαφριάς μορφής θλάση. Εκ πρώτης δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό που θα κρατήσει τον Ράγιος αρκετό διάστημα εκτός δράσης, όμως περισσότερα θα διαφανούν μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί τη Δευτέρα (11/9). Σύμμαχος του Ράγιος είναι και η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Το ξέραμε…»

Όσον αφορά τον Βασιλακάκη, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων λίγο πριν το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό με τον Ελλαδίτη να ταλαιπωρήθηκε από κράμπες.

Διαβάστε επίσης: «Τρελό» βαρωσιώτικο ντέρμπι με τέσσερα γκολ και ρεσιτάλ «Χ»αμένων ευκαιριών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ