aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚετσπάγια: «Το ξέραμε…»

Κετσπάγια: «Το ξέραμε…»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο (2-2) αποτέλεσμα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης τόνισε πως ήταν ο αγώνας στον οποίο η «Κυρία» δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όλα μέχρι στιγμής, ενώ δήλωσε ανικανοποίητος από την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έσταξε «μέλι» για τη Νέα Σαλαμίνας υπογραμμίζοντας πως γνώριζαν για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές. Αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο ή είδαν το παιχνίδι, έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα και όλα όσα είδαν. Μετά από οκτώ αγωνιστικές ήταν το παιχνίδι που δυσκολευτήκαμε περισσότερο απ’ όλα. Το ξέραμε, η Σαλαμίνα έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ισορροπήσαμε στο δεύτερο και περάσαμε μπροστά. Θα έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα να κρατήσουμε μπάλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Σάββα, δεν παίζει τυχαία καλά η ομάδα του, είναι δουλεμένη η ομάδα του και παίζει καλά».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πλήγμα με Ράγιος, φωνές και δυσαρέσκεια από Τιμούρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ