aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ρίχνει… άκυρο σε Κετσπάγια για τον Ίβιτς

Θέμα χρόνου είναι πια η ανακοίνωση της συμφωνίας του Βλάνταν Ίβιτς με την Μακάμπι Τελ-Αβίβ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε καταρχήν συμφωνία.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση και από την Παρτιζάν, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του πρώην προέδρου του Δικεφάλου Τζακ Αγγελίδη και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ φαίνεται πως προτιμά την «ομάδα του λαού» από αυτή του Βελιγραδίου και είναι έτοιμος να διαδεχθεί στην τεχνική της ηγεσία τον Τζόρντι Κρόιφ.

Η πρόταση των Ισραηλινών είναι για κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που φτάνουν περίπου το ένα εκατομμύριο ευρώ, μία δελεαστική προσφορά που δύσκολα μπορούσε να αρνηθεί ο 41χρονος τεχνικός. Χαρακτηριστικό είναι πως η εναλλακτική λύση ήταν και παραμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είχε επίσης δεχθεί βολιδοσκόπηση από την ομάδα του Τελ-Αβίβ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ