aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαίρνει χρήμα και λέει το «ναι»

Παίρνει χρήμα και λέει το «ναι»

Στο συμβόλαιο του Νεόφυτου Μιχαήλ υπάρχει ρήτρα 100.000 ευρώ. Η προσφορά της Ανόρθωσης πλησιάζει το πιο πάνω ποσό και στη Νέα Σαλαμίνα εφόσον πάρουν το χρήμα, θα πουν το «ναι» σε παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα. Λέμε «πλησιάζει» αφού η Ανόρθωση προσφέρει 80.000 ευρώ και τις εισπράξεις ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, που περίπου υπολογίζονται στις 15.000 ευρώ.

Η συνάντηση των δυο πλευρών, αν και αρχικά ορίσθηκε για χθες, πήρε παράταση για την Τρίτη. Εφόσον ισχύσουν τα πιο πάνω δεδομένα, τότε η μετακίνηση του Μιχαήλ στην Ανόρθωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η Νέα Σαλαμίνα θα βάλει στο ταμείο της ένα σημαντικό ποσό, σε μια εποχή που κρίνεται αναγκαία η ρευστότητα, ενώ πλησιάζουν και τα κριτήρια Σεπτεμβρίου της ΟΥΕΦΑ.

Σε περίπτωση που παραχωρηθεί στην Ανόρθωση ο Μιχαήλ, τότε η Νέα Σαλαμίνα θα προχωρήσει άμεσα σε μετεγγραφή τερματοφύλακα. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου φέρεται να έχει προετοιμάσει το έδαφος, αξιολογώντας συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι. Θα υποδεχθεί στο «DIMCO Αμμόχωστος», στις 18:00, την Καρμιώτισσα. Πρόβα τζενεράλε για τους ερυθρόλευκους και ο Νεαγκόε αναμένεται για σημαντικό χρονικό διάστημα να χρησιμοποιήσει το αρχικό σχήμα που προορίζει απέναντι στον Απόλλωνα στις 20 Αυγούστου.

Το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Κωνσταντίνου σε χθεσινές του δηλώσεις κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να πάει στο γήπεδο, τόσο σήμερα όσο και στην πρεμιέρα. Η παρουσία του κρίνεται σημαντική αφού η ομάδα θέλει τη στήριξή του αλλά και από οικονομικής πλευράς. Αναφερόμενος για την πρεμιέρα, είπε: «Στη δική μας έδρα και με την καλή προϊστορία που έχουμε με τον Απόλλωνα, ευελπιστούμε να αρχίσουμε με νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ