aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟικονομική κατάσταση και εκλογή προέδρου

Οικονομική κατάσταση και εκλογή προέδρου

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα πραγματοποιηθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση της εταιρείας που θα αρχίσει στις 18:00.

Στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν: Η παρουσίαση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για την περίοδο από 1/1/2015 μέχρι 31/12/2015, μαζί με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών της εταιρείας. Η εκλογή του προέδρου και πέντε άλλων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ο επαναδιορισμός των ελεγκτών της εταιρείας και η εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.

Θα έχει μεγάλη σημασία το τι θα αναφέρει στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης, καθώς τα θέματα τα οποία απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου είναι πάρα πολλά και σημαντικά. Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που τα πάντα είναι ρευστά και δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο σε πολλούς τομείς.

Προς το παρόν, έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα στα οποία αποδίδεται η πρόθεση για την ανάληψη της προεδρίας, όμως μέχρι χθες δεν εκδηλώθηκε επίσημο ενδιαφέρον από κανέναν.

Ο Κυριάκος Κούσιος δεν είναι «ζεστός», ο Ανδρέας Παντελή φέρεται να κάνει κάποιες σκέψεις, ενώ κυκλοφόρησε και το όνομα του Χάρη Θεοχάρους, χωρίς να υπάρχει κάτι προχωρημένο ή δεδομένο. Πολλά, όσον αφορά στην επόμενη μέρα στα διοικητικά, θα αποφασιστούν μετά τη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα γίνει στις 27 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ