aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚόπριβετς: «Το δείξαμε και με τον ΑΠΟΕΛ»

Κόπριβετς: «Το δείξαμε και με τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κράτησε ανέπαφη την εστία του και έβαλε, γενικώς, το δικό του λιθαράκι για να μπορέσει η Ανόρθωση να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Γιαν Κόπριβετς, ο οποίος μίλησε στο «Goal» για το προχθεσινό παιχνίδι και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, αλλά και για τους φίλους του συλλόγου, περνώντας το δικό του ξεχωριστό μήνυμα…

Πώς κρίνεις την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ; Ήταν ένα δύσκολο ματς. Θέλαμε να δείξουμε σε όλους ότι ήμασταν 11 μαχητές στον αγωνιστικό χώρο. Στο τέλος νομίζω δεν είχαμε την ενέργεια να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα για το παιχνίδι και δώσαμε την καρδιά μας. Είναι μια αρχή αυτή και πρέπει να παίζουμε πάντα έτσι.

Οι οπαδοί περιμένουν πολύ περισσότερα από την ομάδα. Υπάρχει η ποιότητα για να δούμε μεγαλύτερη βελτίωση; Σίγουρα. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Κάθε παιχνίδι για μας αποτελεί μια ευκαιρία να παίζουμε καλύτερα και ασφαλώς να πάρουμε τους βαθμούς. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και εκτιμώ ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε καλύτερα και θα πάρουμε τη νίκη.

Μετά το ματς με την ΑΕΖ υπήρξε έντονη μουρμούρα και κριτική για την κακή αμυντική λειτουργία. Πώς το σχολιάζεις; Όταν δέχεσαι δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, σίγουρα όλοι θα μιλούν γι’ αυτό και δεν τους αδικώ. Είναι πολύ περίεργο που συνέβη, αλλά αποδείξαμε στο γήπεδο ότι έχουμε καλούς παίκτες. Μπορούμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά, όμως για μένα η άμυνα ξεκινά από τον επιθετικό. Δείξαμε με τον ΑΠΟΕΛ ότι μπορούμε και να αμυνθούμε καλά και να επιτεθούμε.

Ακολουθεί άλλο ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με τι στόχους πάτε στο ΓΣΖ; Σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Το δείξαμε και με τον ΑΠΟΕΛ. Στο τέλος του αγώνα δεν είχαμε δυνάμεις γιατί τρέξαμε πάρα πολύ στο γήπεδο, τρέξαμε περισσότερο απ’ αυτούς. Πήραμε τον βαθμό και θα πάμε την Κυριακή για να κερδίσουμε την ΑΕΚ.

Η φετινή Ανόρθωση μέχρι πού μπορεί να φθάσει; Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο πέρσι στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια και πιστεύω θα είμαστε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Θα παλέψουμε για μια θέση στην πρώτη εξάδα και μετά θα δούμε.

Τέλος, θα θέλαμε να μας σχολιάσεις την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Όταν έρχονται μαζικά στο γήπεδο λες ουάου! Είναι το καλύτερο για εμάς. Αγαπάμε αυτό το άθλημα και με τέτοιους οπαδούς είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Όταν παίζεις με τις εξέδρες γεμάτες είναι πολύ ωραίο συναίσθημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ