aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚίκης Κωνσταντίνου: «Πιο αισιόδοξος από τότε που έφυγα από την Ανόρθωση»

Κίκης Κωνσταντίνου: «Πιο αισιόδοξος από τότε που έφυγα από την Ανόρθωση»

Περισσότερο αισιόδοξος από τον καιρό που έχει απεμπλακεί από τα διοικητικά της Ανόρθωσης, δήλωσε στον SUPER SPORT FM ο επίτιμος πρόεδρος των κυανολεύκων Κίκης Κωνσταντίνου. Όπως είπε, δεν μπορείς να μην είσαι αντικειμενικός και να βλέπεις κάποια στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι, που οδηγούν σε μια αισόδοξη κατεύθυνση.

Μίλησε επίσης για τον Τιμούρ Κετσπάγια αλλά και για τον κόσμο της Ανόρθωσης, του οποίου η συνεισφορά παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Κίκης Κωνσταντίνου:

Για τη φετινή Ανόρθωση: «Γενικά κρίνω και επισημαίνω ότι παρόλο φέτος η Ανόρθωση έχει ανανεωθεί με διάφορους παίκτες κατηγοριών παρουσιάζει κάποια στοιχεία όπως συνοχή παρόλο ότι έχουν λίγα παιχνίδια οι παίκτες στα πόδια τους Βλέπω συνεργασία και συνεννόηση και χαρακτηρίζονται και από ένα πείσμα για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι σημαντικό προσόν για μια ομάδα.

Όλα αυτά αποτελούν στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Πέρα του αυριανού παιχνιδιού μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο αισιόδοξος για την ομάδα από τον καιρό που έχω απεμπλακεί από τα διοικητικά της Ανόρθωσης. Δεν μπορείς να μην είσαι αντικειμενικός και να βλέπεις κάποια στοιχεία που οδηγούν σε μια αισιόδοξη κατεύθυνση Από τα στοιχεία που δείχνει η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Το πρωταρχικό ρόλο παίζει ο προπονητής σε μια ομάδα αλλά μέσα από μια προσπάθεια να μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό. Έχουμε ένα παιχνίδι μέσα και έξω από το γήπεδο με τον συντονισμό όλων των αρμοδίων και με σύμπνοια τότε υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Παίζει σημαντικό ρόλο η συνεισφορά του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας και παρόλο που ήταν θετική η ανταπόκριση του κόσμου με την Ραπίντ θα έλεγα ότι θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη και περιμένω ότι στον επαναληπτικό με την Μπέρ Σεβά η παρουσία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ