aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καρφιά» Στρέπελ: «Στην Κύπρο ο ήλιος είναι δωρεάν, τέτοιες πρακτικές...»

«Καρφιά» Στρέπελ: «Στην Κύπρο ο ήλιος είναι δωρεάν, τέτοιες πρακτικές…»

Ο απόηχος των δηλώσεων του προπονητή της Ανόρθωσης, Γιούρχεν Στρέπελ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή δε λέει να κοπάσει. Η κίνηση του Ολλανδού να πάρει στην αίθουσα όλους τους ποδοσφαιριστές και να πει δημόσια ότι είναι απλήρωτοι για τρεις μήνες και χωρίς τα απαραίτητα συστατικά για να εργαστούν προσέλκυσε, όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον και των συμπατριωτών του.

Διαβάστε επίσης: Νο1 υποψήφιος ο Ντουγκλάο, σκέψεις να σταματήσει την μπάλα!

Ο Στρέπελ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportlunch» της Ολλανδίας και έριξε ξανά «καρφιά» για το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι για τρεις μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ένιωσα την ανάγκη να κάνω αυτή τη δήλωση. Δεν τρέχω να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση. Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και τα αποτελέσματα που είχαμε στο γήπεδο ήταν πολύ καλά. Παίρνουμε μέσο όρο δύο βαθμούς ανά παιχνίδι και φυσιολογικά θα συμμετείχαμε στη διεκδίκηση καλών θέσεων στο πρωτάθλημα. Για αυτή την επίδοση αξίζει ένα κομπλιμέντο και γι’ αυτό θεώρησα σωστό να βγω μπροστά και να υπερασπίσω τους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή ΔΗΣΥ Αμμοχώστου για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση

Η ζωή εδώ (σ.σ. στην Κύπρο) είναι υπέροχη. Ο ήλιος λάμπει και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πληρώσεις. Οι πληρωμές μισθών είναι πολλές φορές δύσκολη. Αλλά, όταν πας στην Κύπρο γνωρίζεις ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις τέτοιες πρακτικές. Αυτό μπορεί να συμβεί εδώ, όμως για να είμαστε ειλικρινείς τρεις μήνες (σ.σ. απλήρωτοι) είναι πάρα πολλοί».

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση Ανόρθωσης: «Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της εταιρείας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ