aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓια όσους τους έχουν ξεγράψει

Για όσους τους έχουν ξεγράψει

Μια επιτυχία σε ντέρμπι στα πλέι οφ χρειάζεται η Ανόρθωση και αν την πετύχει άμεσα, θα «αναγκάσει» όσους την έχουν ξεγράψει από την κούρσα για την Ευρώπη, να το ξανασκεφτούν.

Την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (18:00) με τον ΑΠΟΕΛ, οι κυανόλευκοι την έχουν χαρακτηρίσει -δικαίως- ως κομβικής σημασίας, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας λειτούργησε σαν το χειρόφρενο στην κατηφόρα, όμως τώρα χρειάζονται και ένα τρίποντο σε ένα μεγάλο παιχνίδι ώστε να πιστέψουν στον στόχο τους και στον τρίτο προπονητή με τον οποίο δουλεύουν στην τρέχουσα σεζόν.

Η νούμερο ένα προτεραιότητα του Νεόφυτου Λάρκου, όπως και των βοηθών του, είναι να ξυπνήσουν τον εγωισμό των παικτών, να τους δώσουν κίνητρα και να πάρουν το 100% της απόδοσής τους.

Με την καρδιά του Λαΐφη, με έναν Βίκτορ όπως τον είδαμε προ της χειρουργικής επέμβασης, με έναν κεφάτο Μαρτίνες, με το πάθος του Ντλόβου, τη σταθερότητα του Κόπριβετς και με τη βοήθεια των υπολοίπων, η «Κυρία» σημείωσε σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα. Και θα επιδιώξει να το ξανακάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ