aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιστρέφει στη μοναδική (κυπριακή) ομάδα που πρόσφερε ο Σαντίκ

Επιστρέφει στη μοναδική (κυπριακή) ομάδα που πρόσφερε ο Σαντίκ

Ο Μπεράτ Σαντίκ επιστρέφει στη μοναδική κυπριακή ομάδα που πρόσφερε ουσιαστικά, αφού ούτε στην Ανόρθωση, ούτε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στη φετινή διακοπείσα σεζόν. Δηλαδή στη Δόξα Κατωκοπιάς για την οποία πρωτοήλθε στην Κύπρο και την υπηρέτησε για ενάμισι χρόνο (έπαιξε και στην Ταραγόνα πέρυσι προτού επιστρέψει στην Κύπρο).

O 33χρονος Φινλανδός με καταγωγή από τα Σκόπια επιθετικός (14 Σεπτεμβρίου 1986), έκανε το χατίρι στον πρόεδρο της ομάδας της Κατωκοπιάς και γνωστό μάνατζερ, Κώστα Χριστοδούλου («Καραβίδα») και επιστρέφει για να αποτελέσει μία από τις μετεγγραφές της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι τον Ιούλιο ο εν λόγω παράγοντας ανέφερε: «Έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο. Θεωρώ ότι, ξέρετε ότι περιμένουμε και τον Σαντίκ. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και αυτός του χρόνου. Θα έλεγα πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Μας θέλει τον θέλουμε. Περιμένουμε να λυθούν κάποια προβλήματα, να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του και να έρθει. Να αναφέρω πως ενδιαφέρθηκαν για τον Σαντίκ και άλλες ομάδες από την Κύπρο και τους είπε ότι θέλει μόνο τη Δόξα».

Επίσης, πέρυσι ειρωνεύτηκε κάποιες ομάδες που απέτυχαν στις επιλογές επιθετικών ενώ ήταν ελεύθερος ο Σαντίκ και τους τον πρότεινε αλλά δεν τον απέκτησαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ