aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπισημοποίησε το ενδιαφέρον για τον Πηλέα και περιμένει

Επισημοποίησε το ενδιαφέρον για τον Πηλέα και περιμένει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής επισημοποίησε το ενδιαφέρον του στην Ανόρθωση, για την απόκτηση του Κώστα Πηλέα με τη μορφή δανεισμού. Η πρόταση που κατέθεσαν οι «φτεροπόδαροι» μιλά για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή φέτος με τη μορφή δανεισμού και του χρόνου αν ικανοποιήσει να τον κάνουν δικό τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Πηλέας ενισχύει το κυπριακό στοιχείο

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Ερμής πρότεινε στην «Κυρία» να μπει ποσοστό μεταπώλησης, με στόχο να πάρει το «ναι» της Ανόρθωσης. Η πρόταση θα εξεταστεί από τους Βαρωσιώτες και σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη με τις πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή να είναι αρκετές. Ο Πηλέας ικανοποίησε τον Κώστα Καϊάφα, τον είδε και στο φιλικό με τη Σπάρτη, κατά το οποίο αγωνίστηκε βασικός και άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι επαφές.

Διαβάστε επίσης: Αποφασίζει για τον Πηλέα

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Αραδίππου προετοιμάζεται για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο μοναδικός που έχει ένα μικροπρόβλημα είναι ο Μάριος Δημητρίου η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στόχος για τον Ερμή είναι να παλέψει και να διεκδικήσει μέχρι τέλους βαθμολογικό όφελος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που είναι το μεγάλο φαβορί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ