aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποφασίζει για τον Πηλέα

Αποφασίζει για τον Πηλέα

Ο Κώστας Πηλέας εδώ και μερικές ημέρες προπονείται με τον Ερμή και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση. Ο νεαρός αριστερός μπακ πέρσι είχε πέντε συμμετοχές με την ομάδα της Αμμοχώστου αλλά ο Λέβι έκρινε ότι δεν ταιριάζει στο πλάνο του για τη νέα σεζόν και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Αν και έφθασε μέχρι και τη Γερμανία, ομάδα δεν βρήκε, και τώρα είναι ορατό το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ερμή μιας και προπονείται με την ομάδα το τελευταίο τριήμερο. Χθες αγωνίστηκε και στο φιλικό που έγινε με αντίπαλο τη Σπάρτη και ο Κώστας Καϊάφας σύντομα θα έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και θα πάρει την οριστική του απόφαση. Πάντως, ο Ερμής δικαιούται να αποκτήσει δανεικό ποδοσφαιριστή μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Απ’ εκεί κα πέρα μετά το ναυάγιο στην περίπτωση Ακόστα δεν έχει προκύψει κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση, έτσι δεν προχώρησε στην απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή μιας και η διορία έληξε χθες. Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές των «φτεροπόδαρων» θα απολαύσουν το ρεπό που τους έχει παραχωρηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ