aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτικό: Σε ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις Πουλλαΐδη – Μαρκ Κάμπελ!

Αποκαλυπτικό: Σε ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις Πουλλαΐδη – Μαρκ Κάμπελ!

Στο κυριακάτικο ρεπορτάζ του «Goal» για το ενδιαφέρον του Μαρκ Κάμπελ να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ανόρθωσης με τίτλο «Υπάρχει δρόμος ακόμη», σημειώναμε αυτολεξεί ότι «στην παρούσα φάση κάθε άλλο παρά δεδομένη μπορεί να θεωρηθεί (ακόμη) η αλλαγή σκυτάλης στο «χοντρό» πακέτο μετοχών της ομάδας της Αμμοχώστου. «Υπάρχει δρόμος ακόμη», ήταν  τα λεγόμενα του Χρίστου Πουλλαΐδη προς τους συνεργάτες του στη διοίκηση, μετά την ευρεία σύσκεψη του Σαββάτου κατά την οποία «Μεσημεριάτικα μπήκαν όλα στο τραπέζι!».

Το «Goal.com.cy» συνεχίζοντας τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ επί του θέματος, αποκαλύπτει σήμερα ότι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η όλη προσπάθεια καταλήγει σε ναυάγιο! Η οικογένεια Πουλλαΐδη δεν έχει πεισθεί ότι ο Μάρκ Κάμπελ μπορεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο να «τρέξει» την ποδοσφαιρική ομάδα σε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας σε όλα τα επίπεδα.

Τα πλείστα έγγραφα που έχει παρουσιάσει ο Μάρκ Κάμπελ για να υποστηρίξει την αγορά των μετοχών, δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που είχε θέσει ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης. Όπως λέγεται χαρακτηριστικά πρόκειται για έγγραφα με ασάφειες και διάτρητους ρόλους. Αυτόματα δημιουργείται μείζον θέμα, αφού τριμελής Επιτροπή της Εταιρείας της Ανόρθωση είχε κάνει τη διαδικασία «Due diligence» (συλλογής και ανάλυσης στοιχείων και πληροφοριών για να βοηθηθεί ο αγοραστής στην απόφασή του κατά πόσο θα πρέπει να προχωρήσει στην εξαγορά μιας επιχείρησης) και άναψε το πράσινο φως για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Η οικογένεια Πουλλαΐδη έχει καταλήξει στην εκτίμηση ότι με τα σημερινά δεδομένα και με την πρόταση που έχει ενώπιόν της δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών. Άποψη με την οποία συμφώνησαν και στελέχη της διοίκησης του Σωματείου της Ανόρθωσης, στη σύσκεψη του Σαββάτου. Τα στελέχη αυτά, λόγω και της επαγγελματικής τους ιδιότητας κατέδειξαν ότι η πρόταση Κάμπελ είναι διάτρητη, η υλοποίηση της θα έβαζε σε κίνδυνο την Ανόρθωση και συνέστησαν «επανεξέταση και θεραπεία».

Οι πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι η πλευρά Μάρκ Κάμπελ, υποσχέθηκε να δώσει διευκρινήσεις επί των θεμάτων που ηγέρθηκαν, αλλά εδώ και 3-4 μέρες, μεταξύ άλλων «αγνοείται» ο διευθύνων Σύμβουλος του Επενδυτικού Ταμείου που φέρεται ότι θα δανειοδοτούσε τον Μάρκ Κάμπελ. Επίσης, η «ντραφτ» εγγυητική ύψους 20 εκ ευρώ που είχε παρουσιάσει στο «Due diligence» από μεγάλη τράπεζα των ΗΠΑ (δείτε ΕΔΩ), έμεινε «ντραφτ» και δεν έγινε ποτέ επίσημο έγγραφο, ούτε κατατέθηκε σε κυπριακή τράπεζα όπως ήταν η απαίτηση του Χρίστου Πουλλαΐδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ