aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Βέσκο, η ευκαιρία σου!

Ανόρθωση: Βέσκο, η ευκαιρία σου!

Εντολή στον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς να οδηγήσει την Ανόρθωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν έδωσε η διοίκηση της «Κυρίας». Η διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή άρχισε με την αποχώρηση του Τσίσκο Μουνιόθ και δεν σταμάτησε ποτέ, με την υποσημείωση πως η ψυχωμένη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και ο… αέρας συσπείρωσης που έφερε η προσωπικότητα του Σερβοκύπριου τεχνικού, ανανέωσαν την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Το κατά πόσο θα παραταθεί ακόμη περισσότερο θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση και κυρίως το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» την Κυριακή, ενδεχομένως και του μονού αγώνα κυπέλλου με το Παραλίμνι, τη μεθεπόμενη Πέμπτη, για τους «16» της διοργάνωσης. Ο Βέσκο παίρνει την ευκαιρία που ζήτησε από τη διοίκηση, η οποία δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Περνά από κόσκινο δεκάδες ονόματα προπονητών, ώστε να είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.

Η προετοιμασία για τον αγώνα στη Λεμεσό άρχισε χθες, μετά το διήμερο ρεπό που παραχωρήθηκε στους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει γι’ άλλο ένα παιχνίδι σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Ιωάννου και οι τραυματίες Αρτυματάς, Κίκο, Εμπραλίντζε, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα κυπέλλου με το Παραλίμνι. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χρυσοστόμου. Στην Κύπρο αναμενόταν χθες ο Ισπανός επιθετικός, Αντονίν Κορτές και εντός της ημέρας θα «τρέξουν» οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μετεγγραφής.

Ξένο σώμα παραμένει στο «Αντώνης Καράς» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συνεχίζει να προπονείται ατομικά και να παραμένει εκτός ομάδας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους κυανόλευκους τα δεδομένα δεν θα διαφοροποιηθούν έως ότου αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ