aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μένει μέχρι να φύγει ο Λάζαρος, τα νεότερα με Εμπραλίντζε

Ανόρθωση: Μένει μέχρι να φύγει ο Λάζαρος, τα νεότερα με Εμπραλίντζε

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα άρχισε με τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς να έχει την ευθύνη των προπονήσεων και να οδηγεί την ομάδα, τουλάχιστον στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κίκο, Αρτυματάς και ο τιμωρημένος Ιωάννου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Χρυσοστόμου.

Στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας προστέθηκε και το όνομα του Εμπραλίντζε. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, όμως απέφυγε τα χειρότερα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα κυπέλλου της μεθεπόμενης Πέμπτης (19/1) με το Παραλίμνι, για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola. Όσον αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, συνεχίζει να προπονείται ατομικά και δεν υπάρχει απόφαση επαναδραστηριοποίησής του. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται και παραμένει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μέχρι να φύγει, δηλαδή έως ότου βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει.

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Κύπρο ο Αντονίν Κορτές, η μετεγγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (11/1). Η αξιολόγηση μετεγγραφικών στόχων συνεχίζεται, με τον Αντόνιο Πριέτο να ετοιμάζει λίστα υποψήφιων στόχων με μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές και σύντομα θα «τρέξει» η διαδικασία για περαιτέρω ενίσχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ