aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: To αδιέξοδο φέρνει έκτακτη Γενική Συνέλευση - Κρίσιμος μήνας στα διοικητικά

Ανόρθωση: To αδιέξοδο φέρνει έκτακτη Γενική Συνέλευση – Κρίσιμος μήνας στα διοικητικά

Έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός Απριλίου θα συγκαλέσει η διοίκηση της Ανόρθωσης. Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η διοίκηση Ανδρέα Σάντη την υποχρεώνει να στραφεί προς τα μέλη του σωματείου.

Οι προσπάθειες για δανειοδότηση δεν προχώρησαν, οι άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις μοιάζουν με θηλιά στον λαιμό και η επόμενη μέρα σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι θολή. Η απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του σωματείου για παραχώρηση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη δεν υλοποιήθηκε ποτέ και το κυανόλευκο καράβι βρέθηκε να πλέει επικίνδυνα σε φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το οικοκονομικό φρενάρει και τον προγραμματισμό

Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη προσανατολίζεται να ενημερώσει τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για τα όλα τα δεδομένα, θα ζητήσει οικονομική βοήθεια και θα επαναλάβει την ετοιμότητά της να παραδώσει τη σκυτάλη σε όποιον μπορεί να οδηγήσει την Ανόρθωση σε ήρεμα νερά. Το σκηνικό είναι ρευστό και ο επόμενος μήνας κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμος για την ομάδα της Αμμοχώστου, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ