aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Ανόρθωση: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Στο «κενό» οι προσπάθειες για δανειοδότηση, «μονόδρομος» η μείωση του μισθολογίου

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχει περιέλθει η διοίκηση της Ανόρθωσης. Οι προσπάθειες δανειοδότησης (για την ώρα) πέφτουν στο κενό και η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της «Κυρίας» είναι θολή. Οι άμεσες εκκρεμότητες προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μοιάζουν με θηλιά στον λαιμό, ενώ με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη δραματική μείωση του προϋπολογισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», το μισθολόγιο του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν φέτος κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ και στο σενάριο που δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για εξασφάλιση δανείου, το πλάνο προνοεί γερό «ψαλίδισμα» του μπάτζετ.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη, η οποία εναποθέτει τις ελπίδες της για οικονομική ενίσχυση στην εξεύρεση επενδυτή. Οι πληροφορίες για ενδιαφέρον μεγαλοεπιχειρηματία από την Ελλάδα διαψεύδονται από την ομάδα της Αμμοχώστου και οι επόμενες εβδομάδες κρίνονται ως ιδιαιτέρως σημαντικές για την επόμενη ημέρα στο κυανόλευκο «στρατόπεδο» σε διοικητικό και αγωνιστικό σκέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ