aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα είπε με Λέβι και βγαίνει… άσπρος καπνός

Ανόρθωση: Τα είπε με Λέβι και βγαίνει… άσπρος καπνός

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/4) η συνάντηση της Ανόρθωσης με τον Ρόνι Λέβι. Όπως αποκάλυψε από το πρωί το ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) από πλευράς «Κυρίας» ανέλαβε την υπόθεση ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρήστος Πουλλαΐδης.

Ο Ισραηλινός τεχνικός ήρθε στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης (2/4) και σήμερα είχε την πρώτη επαφή με την ομάδα της Αμμοχώστου. Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης έκανε προσφυγή στη ΦΙΦΑ και αξιώνει €405.000, καθώς απολύθηκε από την προηγούμενη διοίκηση χωρίς να γίνει κανένας διακανονισμός και ενώ είχε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020!

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Μικραίνει η ψαλίδα της διαφοράς με τον Στρούνα

Στην πρώτη επαφή της Ανόρθωσης με τον Ρόνι Λέβι έγινε συζήτηση επί του θέματος και εκφράστηκε κοινή επιθυμία ώστε το ζήτημα να λυθεί μακριά από δικαστικές αίθουσες. Ο Ισραηλινός προπονητής αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η «Κυρία» στα οικονομικά και φέρεται πρόθυμος να αποδεχθεί διακανονισμό.

Διαβάστε επίσης: «Μας εξήγησε ο Ουζόχο, τον έβριζαν και τον έφτυναν…»

Οι επαφές ανάμεσα σε Ανόρθωση και Λέβι θα συνεχιστούν με σκοπό να προκύψει συμφωνία, ώστε άλλο ένας «πονοκέφαλος» που άφησε η διοίκηση Ανδρέα Παντελή να μην αποβεί «μοιραίος» για την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ