aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο παζάρι με €1.000.000+

Ανόρθωση: Στο παζάρι με €1.000.000+

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Βροχή» φτάνουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών που προτείνονται στην Ανόρθωση τις τελευταίες μέρες. Μετά τις αποχωρήσεις (αρκετών) ποδοσφαιριστών είναι ζήτημα χρόνου να γίνει η αρχή στην ενίσχυση του ρόστερ. Πέραν του Μάριου Αντωνιάδη, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων, δεν υπάρχει οτιδήποτε τελεσίδικο.

Οι Ανδρέας Αβραάμ και Ονησίφορος Ρουσιάς έχουν αξιολογηθεί θετικά από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Κυρίας» είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος για να ντυθεί στα κυανόλευκα θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο προπονητής της Ανόρθωσης, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του, πήγε στη Γεωργία όπου μεταξύ άλλων θα επιδιώξει να πείσει τους συμπατριώτες του Γκουράμ Κάσια (κεντρικός αμυντικός) και Βαλέρια Κβίλια (μέσος).

Οικονομική διαφορά υπάρχει με τον Ιβοριανό ανασταλτικό μέσο Σερζ Άκα και από την στιγμή που στο «παιχνίδι» της διεκδίκησής του μπήκαν κι άλλες ομάδες η περίπτωση του απομακρύνεται. Καθημερινά προτείνονται αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών, αφού οι ατζέντηδες θέλουν να προωθήσουν την πραμάτεια τους με αποτέλεσμα να προκύπτουν ενδιαφέρουσες πλην όμως περίπλοκες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Ελλαδίτη αμυντικού Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Από τις αποχωρήσεις των Οκριασβίλι, Κβιλιτάια, Γκαλίτσιου, Βργκοτς, Μαργκάσα, Μανιά, Σελίν και Πηλέα η Ανόρθωση εξοικονομεί ένα ποσό λίγο πάνω από το 1.000.000 ευρώ, χρήματα που θα δαπανηθούν για την ενίσχυση αφού το μισθολόγιο της ομάδας θα διατηρηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα σε σχέση με τη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ