aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στην πρώτη γραμμή μάχης ο Κορέια, στην «εξίσωση» και ο Κίκο

Ανόρθωση: Στην πρώτη γραμμή μάχης ο Κορέια, στην «εξίσωση» και ο Κίκο

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη στο «Άλφαμεγα» επί του Απόλλωνα. Η Ανόρθωση έβαλε τέλος στην «κατάρα» τεσσάρων χρόνων που την ήθελε να μην κερδίζει την ομάδα της Λεμεσού και με μια «γεμάτη» εμφάνιση έφυγε μ’ ένα τεράστιο «διπλό» από το νεότευκτο γήπεδο. Μια ψυχωμένη Ανόρθωση, καθοδηγούμενη μαεστρικά από τον Νταβίδ Γκαγιέγο «κόλλησε» δεύτερη σερί νίκη μόλις για δεύτερη φορά στη σεζόν και έδωσε γι’ άλλη μία φορά διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων της.

Μοναδικό μελανό σημείο της βραδιάς ο σοβαρός τραυματισμός του Φραν Γκαρσία. Οι φόβοι για μεγάλη ζημιά επιβεβαιώθηκαν, αφού όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ανόρθωση το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η «Κυρία» χάνει (άλλο) ένα σημαντικό γρανάζι της κυανόλευκης μηχανής και στην ομάδα της Αμμοχώστου τα έχουν με την τύχη τους, καθώς οι απώλειες διαδέχονται η μία την άλλη. Και προσέξτε, δεν μιλάμε για επιπόλαιους τραυματισμούς ή μυϊκούς τραυματισμούς που αναπόφευκτα παρουσιάζονται μέσα στη σεζόν.

Ο Νταβίδ Γκαγιέγο καλείται να διαχειριστεί άλλη μια σημαντική απώλεια και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα όταν η Ανόρθωση κλήθηκε να αγωνιστεί με γεμάτο απουσιολόγιο. Κατά καιρούς πέρασαν ή παραμένουν εκεί οι Αρτυματάς, Γκερέρο, Καστέλ, Ιωάννου, Μουσοντά, Γκασαμά και Χρυσοστόμου, ενώ προέκυψε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Φερέρ. Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκαρσία φέρνει στην πρώτη γραμμή μάχης τον Άντερσον Κορέια. Ο Βραζιλιάνος ήταν στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ. Εν τη απουσία του Γκαρσία λογικά θα μονιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ενεργοποιείται πλέον για τα καλά και ο Κίκο, ο οποίος μπήκε στην «εξίσωση» από το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ