aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πρώτα προπονητής, ακολουθεί «λίφτινγκ»

Ανόρθωση: Πρώτα προπονητής, ακολουθεί «λίφτινγκ»

Στην εξεύρεση του «εκλεκτού» που θα καθίσει στον πάγκο της Ανόρθωσης έχει επικεντρωθεί ο Νεόφυτος Λάρκου. Ο αθλητικός διευθυντής της «Κυρίας» θέλει να κλείσει όσο το δυνατό νωρίτερα το θέμα του προπονητή, που αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα, προκειμένου να προχωρήσει τον προγραμματισμό. Εξελίξεις πάντως αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ακολούθως, νέος προπονητής, Νεόφυτος Λάρκου και Σάββας Δαμιανού θα «τρέξουν» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Οι κινήσεις που πρόκειται να γίνουν θα είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό, ανάλογα με το αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό. Από την Ανόρθωση θυμίζουμε αποχώρησαν ήδη οι Αμρ Ουάρντα, Σπύρος Ρισβάνης, Νίκος Καλτσάς, Πάουλους Αραγιούρι, Μίλος Ντέλετιτς, Ασαφ Τζουρ, Τζόσεφ Χούσμαπουερ, Ανδρέας Αβραάμ και Σόμα Νόβοτνι. Από την άλλη, παίκτες της «Κυρίας» θεωρούνται εδώ και καιρό οι Μηνάς Αντωνίου και Κίκο, ενώ προ των πυλών είναι ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Μετά τον Ζόλταν Νάγκι, ακόμη ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του Τιμούρ Κετσπάγια θα παραμείνει στην Ανόρθωση. Ο λόγος για τον γυμναστή Λάμπρο Ιωάννου, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα, ως συνεργάτης του Αντώνη Κέζου, που αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος φυσικής κατάστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ