aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο ο Κώστας Πηλέας!

ΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο ο Κώστας Πηλέας!

Ο Κώστας Πηλέας είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας της άμυνας του ΑΠΟΕΛ. Ο ταλαντούχος Κύπριος αμυντικός έχει δείξει εξαιρετική απόδοση τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, κάτι που έφερε το έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών.

Την περασμένη σεζόν, ο Πηλέας κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Άρη, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία. Στη συνέχεια μετεγγράφηκε στον Πανσερραϊκό, όπου αγωνίστηκε σε 24 αγώνες, σημειώνοντας 2 γκολ. Οι επιδόσεις του τράβηξαν την προσοχή του ΑΠΟΕΛ, που ψάχνει για αξιόπιστες λύσεις στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Η καριέρα του Πηλέα ξεκίνησε στις ακαδημίες της Άρσεναλ, όπου από την ηλικία των 10 ετών ανέπτυξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Από την ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα, βρέθηκε στο Λονδίνο, περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, μέχρι και την ομάδα Κ21.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, αγωνίστηκε στην Ανόρθωση από το 2017 έως το 2021, με μία ενδιάμεση θητεία ως δανεικός στον Ερμή (2018-19Π. Στον Εθνικό Άχνας, κατά την περίοδο 2021-22, κατέγραψε 31 συμμετοχές και έπαιξε σημαντικό ρόλο στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Πηλέας έχει επίσης αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Κύπρου, αποδεικνύοντας την αξία του και σε διεθνές επίπεδο. Η εμπειρία και οι ικανότητές του τον καθιστούν ιδανική επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ, που προσδοκά να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή με έναν παίκτη που συνδυάζει ποιότητα και επιθετική διάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ