aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Καρφωμένος» στην τηλεόραση για την «Κυρία» ο Κάμπελ

Ανόρθωση: «Καρφωμένος» στην τηλεόραση για την «Κυρία» ο Κάμπελ

Έντονο και ιδιαίτερα «ζεστό» είναι το ενδιαφέρον του Άγγλου επιχειρηματία Μαρκ Κάμπελ να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ανόρθωσης. Όπως αποκάλυψε το «Goal» στην έκδοση της Δευτέρας (21/2) οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και το όλο σκηνικό γέρνει τη ζυγαριά προς το τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση του deal.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε ο Άγγλος επιχειρηματίας με έμφαση στην ανάπτυξη γης, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, πήρε ήδη «γεύση» από Ανόρθωση! Ήταν ενήμερος για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και μέσω της δυνατότητας που δίνει η τεχνολογία παρακολούθησε διαδικτυακά την αναμέτρηση, ενθουσιάστηκε με τη νίκη της ομάδας και δεν παρέλειψε να στείλει συγχαρητήρια για την επιτυχία.

Στα αγωνιστικά νέα, μέσα τα κεφάλια και πάλι για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις. Οι κυανόλευκοι μετά το διήμερο ρεπό, έπιασαν δουλειά για το ντέρμπι του Σαββάτου µε αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Λεµεσό.

Στόχος όλων, να κολλήσουν δεύτερο «διπλό» για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τιµούρ Κετσπάγια δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μίλος Ντελέτιτς, ο οποίος θα µείνει εκτός δράσης για άλλο ένα µήνα περίπου, καθώς και τους τιμωρημένους Ρισβάνη και Κορρέα. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Αραγιούρι θα είναι ετοιμοπόλεμος και θα πάρει θέση δίπλα στον Αντωνιάδη στο κέντρο της άμυνας της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ