aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Γιατί ακυρώθηκε η άφιξη του ατζέντη του Βασιλακάκη

Ανόρθωση: Γιατί ακυρώθηκε η άφιξη του ατζέντη του Βασιλακάκη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης ενέκρινε το υπόμνημα του Χρήστου Πουλλαΐδη και ουσιαστικά η Ανόρθωση μπαίνει σε μία νέα εποχή με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Τα μέλη της «Κυρίας» εξουσιοδότησαν το Σωματείο να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους διαχείρισης της ποδοσφαιρικής Εταιρείας με την πλευρά του κ. Πουλλαΐδη και η συμφωνία που θα προκύψει θα τεθεί σε νέα Γενική Συνέλευση πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα (6/5).

Μετά το «πράσινο» φως της Γενικής Συνέλευσης πατάει «γκάζι» και ο Τιμούρ Κετσπάγια σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης. Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, Μπράνκο Βκγορτς, ενώ σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι η προσπάθεια απόκτησης του Ελλαδίτη μέσου, Θεόδωρου Βασιλακάκη.

Διαβάστε επίσης: «Θα ταιριάξει με τον Κετσπάγια ο Βασιλακάκης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy τις προηγούμενες μέρες ήταν προγραμματισμένη άφιξη του ατζέντη του Ελλαδίτη μέσου του Ατρομήτου, όμως αναβλήθηκε. Ο λόγος είχε να κάνει με τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Αμμοχώστου, η διοίκηση της οποίας ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή να κάνει λίγες μέρες υπομονή.

Η πρόθεση του Βασιλικάκη να στείλει τον ατζέντη του στην Κύπρο μαρτυρά ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψουν θετικές εξελίξεις και ο 30χρονος μέσος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ