aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Θα ταιριάξει με τον Κετσπάγια ο Βασιλακάκης»

«Θα ταιριάξει με τον Κετσπάγια ο Βασιλακάκης»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η αβεβαιότητα στην Ανόρθωση οδεύει προς το τέλος της με τον Χρήστο Πουλλαΐδη να μετρά αντίστροφα για επιστροφή του στην ηγεσία της εταιρείας και τον Τιμούρ Κετσπάγια να πατάει «γκάζι» για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αν και οι διεργασίες στις προσπάθειες του Γεωργιανού προπονητή για ολοκλήρωση μετεγγραφών είχαν «παγώσει» για κάποιες ημέρες, ο 51χρονος προπονητής δούλευε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Κετσπάγια ετοιμάζει μαζεμένες μετεγγραφές προτού καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος, καθώς όχι μόνο εντόπισε υποψήφιους στόχους, αλλά έχει ρίξει «δίκτυα» προς αρκετές κατευθύνσεις. Το νέο όνομα που μπήκε στο «στόχαστρο» του νέου προπονητή της «Κυρίας» είναι του Θεόδωρου Βασιλακάκη. Η ομάδα της Αμμοχώστου κατέθεσε πρόταση στον 30χρονο μέσο, ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο και μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής κατέγραψε 39 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ την τελευταία διετία με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ στο παρελθόν ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο Βασιλακάκης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Κύπρο, υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό, όμως ο ποδοσφαιριστής αξιολογεί όλα τα δεδομένα προτού δώσει την οριστική του απάντηση.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον αθλητικό συντάκτη της «ΕΡΤ», Γιάννη Ράνιο, ο οποίος επιμελείται το ρεπορτάζ του Ατρομήτου και χαρακτήρισε τον Βασιλακάκη ως τον ιδανικό ποδοσφαιριστή για κάθε προπονητή: «Ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσε να έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αφού τον ήθελαν μεγάλες ομάδες πριν δύο χρόνια, όμως δεν τον έδινε η Ξάνθη. Θα τον χαρακτήριζα ως παίκτη του κάθε προπονητή. Δεν ξέρω πως θα ταιριάξει με την ομάδα, αλλά προβλέπω ότι με τον Κετσπάγια θα συνεργαστεί καλά και θα ταιριάξουν», ανέφερε αρχικά ο συνάδελφος και ακολούθως σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Βασιλακάκη. «Είναι συνδετικός κρίκος επίθεσης και άμυνας. Βλέπει γήπεδο και έχει τo χάρισμα να βρίσκεται στη σωστή θέση. Έχει πολύ καλό προσανατολισμό στον αγωνιστικό χώρο και είναι δύσκολο να βρεις ένα χαφ που είναι ισορροπημένο ανασταλτικά και επιθετικά όσο ο Βασιλακάκης. Είναι ήρεμο παιδί και καλός χαρακτήρας. Δεν σκοράρει συχνά, αλλά αν δει κανείς όλα τα γκολ που πέτυχε σε Ξάνθη και Ατρόμητο όλα δίνουν βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ