aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Φάρος το περσινό εφαλτήριο

Ανόρθωση: Φάρος το περσινό εφαλτήριο

Η Ανόρθωση ετοιμάζεται για τη… γρουσούζικη 13η αγωνιστική, αφού μεθαύριο θα υποδεχθεί τον Άρη. Είναι η αναμέτρηση που θα κλείσει τον α’ γύρο του πρωταθλήματος για τους κυανόλευκους, οι οποίοι θέλουν διακαώς το τρίποντο.

Η βαθμολογική τους θέση είναι κακή, η αποστολή τους υψηλού βαθμού δυσκολίας, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει άλλο γιατρικό εκτός από τις νίκες. Όσοι ήταν στην «Κυρία» και στην περσινή περίοδο θα θυμούνται ότι την ίδια χρονική στιγμή, τα πράγματα ήταν το ίδιο ζόρικα. Σε 12 αγωνιστικές πέρυσι ήταν στην 6η θέση κι είχαν 16 βαθμούς, στην τρέχουσα σεζόν σε 12 αγώνες είναι στην 6η θέση κι έχουν ένα βαθμό περισσότερο (17).

Θα ήταν ευχής έργο για τους παίκτες της Ανόρθωσης αν έβρισκαν τον τρόπο να αντιδράσουν όπως έκαναν την περσινή περίοδο. Όταν η 13η αγωνιστική δεν ήταν καθόλου… γρουσούζικη, αλλά η αφετηρία ενός εκπληκτικού σερί που τους ανέβασε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες (Δόξα 2-0, Εθνικός 2-0, Άρης 3-1, ΑΠΟΕΚ 2-0, ΑΕΛ 2-1), ξαναβρήκαν το χαμόγελό τους και πλησίασαν τους πρωτοπόρους. Θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τον Τσίσκο Μουνιόθ, ο οποίος κόντρα στην ΑΕΛ είδε τους παίκτες του να αρπάζουν την ουσία από τα μαλλιά και να στέλνουν στους οπαδούς τους ενθαρρυντικά μηνύματα. Ενόψει Άρη, ο Ισπανός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μιχάλη Ιωάννου και Πάντσεον, ενώ πιθανότατα θα είναι στη διάθεσή του, ο Γκιόργκι Λόρια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ